Februari 2022 We hebben geïnvesteerd in
een professionele overtopfrees met zaaimachine.
Ideaal voor schapenweides, grote gazons, boomgaarden enz.
In 1 werkgang nieuw gras.

Voorjaar 2021 Dit jaar maaien we een park meer in
de gemeente Almelo.
Het werd tijd om breder te gaan maaien.
Met deze John Deere 1515 serie 2
nemen we 2.80 meter mee.

Of we er nu blij mee moeten zijn?
Dit jaar moeten alle trekkers en graafmachines geregistreerd worden en van kenteken platen worden voorzien.
Tegenprestatie is dan wel dat we nu 40 km mogen rijden en dat diverse gemeentes hebben beloofd om de rondwegen voor dit materieel open te stellen.

Januari 2021. Na vele jaren van trouwe dienst is de oude Kubota minitrekker ingeruild voor een Kioti.

Medio 2020: Aankoop van een draaikantelstuk en nieuwe sorteergrijper voor de Kubota midigraver. Met dit “elleboog gewricht” kunnen we nu nog mooier, strakker en flexibeler werken. Leverancier Baak mechanisatie.

Herfst 2020 Aankoop Hitachi 140W met draaikantelstuk.
Na vele jaren trouwe dienst hebben we de 130W omgeruild voor een nieuwere versie. Deze graafmachine beschikt ook over een draaikantelstuk (en een nieuwe sorteergrijper).

Herfst 2020: Voor de aanleg van landgoed Vogelsangk hadden we behoefte aan een spitmachine achter de trekker. Deze Farmax heeft een werkbreedte van 1.40 en is geschikt voor de grotere grasvelden.

Voorjaar 2020: Na het slopen van een oud bedrijfspand najaar 2018 en de bouw van onze nieuwe woning in 2019, konden we halverwege 2020 de intrek nemen in ons “huuske”.

Voorjaar 2020: Het stond al jaren op ons verlanglijstje, een kilverbord voor een lichtere trekker. Dit kilverbord heeft een werkbreedte van 1.75 en is bedoeld om achter de Mc Cormick te werken. Leverancier Luzink werktuigen Losser.

Herfst 2019 Voor de aanleg van landgoed “Vogelsangk” was het nodig om een grotere frees achter de Mc Cormick trekker te kopen.

Zomer 2019: We hebben onze Iseki trekker ingeruild voor een hydrostatisch aangedreven Mc Cormick. Deze past beter bij de werkzaamheden (klepelmaaier, frees, bladveegmachine, kilverbord enz.). Leverancier Heumo