bullet Aanleg natuursteen terras
bullet Aanleg waterbassin
bullet Keerwanden plaatsen
bullet Aanleg voortuin in Losser
bullet Tuinaanleg in Borne
bullet Renovatie buitenplaats Schuttersveld
bullet Onderhoud Beeklustpark
bullet Gladheidsbestrijding
bullet Aanleg paden Crematorium Almelo
bullet Grondwerk voor prefab kelders
bullet Tuinrenovatie in Almelo
bullet Renovatie Beeklustpark
bullet Aanleg beeldentuin

Aanleg natuursteen terras

Via Marktplaats kwam de familie Bloem in contact met Jaca Dienstverlening. Op onze website viel het hen op dat we ervaring hebben met het verwerken van natuursteen. In hun tuin hebben zij een overkapping gebouwd, waarbij ze goede materialen hebben gebruikt. Om deze hoge kwaliteit door te voeren, waren ze op zoek naar mooie tegels voor hun terras.

Prachtig natuursteen
Op ons advies heeft de familie Bloem gekozen voor Chinees hardsteen (Spotted bluestone). De tegels van 50 x 100 cm zijn in halfsteens verband gelegd. Bovendien leggen we natuursteen altijd in gestabiliseerd zand. Dit is vakwerk, waarbij we speciale machines gebruiken voor het juiste zandmengsel. Om de tegels mooi te laten uitkomen, hebben we de voegen gevuld met een lichtgrijze epoxymortel.

Bijpassend straatwerk
Naast het tegelterras moest het pad naar de achteringang deels opnieuw worden bestraat. Het verschil in niveau's en de waterafvoer vormden een uitdaging: er was een behoorlijk hoogteverschil tussen de tuin en de poort in de schutting. We hebben het pad glooiend herstraat, zodat ook dit er mooi verzorgd uit ziet.

Naar volle tevredenheid
De familie Bloem is erg tevreden over het snelle eerste antwoord per mail, de snelle bezichtiging en deskundige uitleg over alle werkzaamheden. Uiteraard is ook het kwalitatieve eindresultaat reden voor alle tevredenheid. "En het mooiste was dat Jan Lucas net zo blij was met het eindresultaat als wij!"

Ontwerp en realisatie: Alice Lucas

Links    Leveringsvoorwaarden    Sitemap    Disclaimer