bullet Turn key tuinaanleg
bullet Tuinen spitten en egaliseren
bullet Grond aan- en afvoer
bullet Groen verwijderen en afvoeren
bullet Aanleg terrassen, opritten en paden
bullet Gazonaanleg
bullet Levering materialen
bullet Aanleg en onderhoud groot groen

 

Tuinen spitten en egaliseren

Vakkundig grondwerk is de onmisbare basis voor iedere tuin. De grondsoort, het grondpeil en een goede verwerking zijn bepalend voor het uiteindelijke resultaat. Het begint bij het spitten van de grond. Hierdoor realiseert u een humusrijke bodem, met een goede doorlaatbaarheid.

Omspitten en uitgraven
Omdat de hele oppervlakte gelijkmatig wordt omgespit, zal de grond ook gelijkmatig nazakken zonder kuilen. Met de specifieke hulpstukken aan onze midikraan kunnen we ook vijvers, hellingen en heuvels in profiel brengen. De afgegraven zwarte grond, al dan niet met groenafval, wordt direct afgevoerd met onze kipper.

Storende lagen verhelpen     Grote vijver uitgraven
Storende lagen verhelpen                                      Grote vijver uitgraven

Egale bodem
Na het spitten kunnen we uw tuin egaal afwerken. Met onze gespecialiseerde machines egaliseren we de bodem, waarna we een strak gazon kunnen aanleggen. Onze machines zijn ook geschikt voor het egaliseren en inzaaien van grote terreinen, zoals parken en weilanden.

Meer weten?
Wilt u meer weten over het spitten en egaliseren van uw tuin? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en een scherpe offerte. Bel 06 546 52 065 of stuur ons een bericht.

Ontwerp en realisatie: Alice Lucas

Links    Leveringsvoorwaarden    Sitemap    Disclaimer