bullet Turn key tuinaanleg
bullet Tuinen spitten en egaliseren
bullet Grond aan- en afvoer
bullet Groen verwijderen en afvoeren
bullet Aanleg terrassen, opritten en paden
bullet Gazonaanleg
bullet Levering materialen
bullet Aanleg en onderhoud groot groen

 

Groen verwijderen en afvoeren

Bomen op een gevaarlijke plek weghalen, een coniferenhaag vervangen of uw tuin helemaal leegmaken. Wij kunnen bomen, struiken en ander groen snel en efficiŽnt verwijderen en afvoeren. Ook op erfgrenzen en bij schuttingen lukt het in de meeste gevallen om beplanting zonder schade te verwijderen.

Bomen rooien
We hebben ervaring met het snoeien, maar ook met het omzagen van bomen. Meestal gebruiken we de kraan met sorteergrijper om bomen veilig te begeleiden in hun (gerichte) val. Daarna is de kraan een goed hulpmiddel om takken in de kipper of versnipperaar te laden.

Groen snoeien met een hoogwerker    
Groen snoeien met onze hoogwerker                        Grote conifeer rooien met de sorteergrijper

Stobben verwijderen
Ook stobben, de restanten van bomen die in de grond achterblijven, kunnen wij geheel verwijderen. Hiervoor gebruiken we een zogenaamde rippertand, waarmee de stobbe wortel voor wortel wordt losgewrikt. Zodra de hele stobbe los is, kan het met de sorteergrijper worden geladen en afgevoerd.

Meer weten?
Wilt u meer weten over het verwijderen en afvoeren van uw groen? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en een scherpe offerte. Bel 06 Ė 546 52 065 of stuur ons een bericht.

Ontwerp en realisatie: Alice Lucas

Links    Leveringsvoorwaarden    Sitemap    Disclaimer