bullet Turn key tuinaanleg
bullet Tuinen spitten en egaliseren
bullet Grond aan- en afvoer
bullet Groen verwijderen en afvoeren
bullet Aanleg terrassen, opritten en paden
bullet Gazonaanleg
bullet Levering materialen
bullet Aanleg en onderhoud groot groen
bullet Gladheidsbestrijding

Gladheidsbestrijding

Het Hollandse winterweer zorgt niet alleen voor sneeuwpret en mooie plaatjes, maar ook voor veel ongemakken. Gladheid is één van de ongemakken die wij voor u kunnen verhelpen. In samenwerking met Tuincentrum de Weezebeek verzorgen wij de gladheidsbestrijding bij diverse bedrijven en instellingen in en rondom Almelo.

Effectieve aanpak
Gladheid kan op verschillende manieren ontstaan. Bijvoorbeeld door sneeuwval, ijzel of bevriezing van een nat wegdek. Door onze contacten met de gemeente Almelo, Rijkswaterstaat en meteorologische diensten zijn we altijd op de hoogte van de actuele weersverwachtingen. Hierdoor kunnen we tijdig reageren, om gladheid op uw terrein te voorkomen.

Volledige ontzorging
Onze diensten variëren van een enkele keer zout strooien op uw verzoek, tot structureel sneeuwschuiven en zout strooien bij dreigende gladheid. Wij beschikken over een ruime zoutvoorraad en een eigen zoutstrooier en sneeuwschuif. Zo zorgen we ervoor dat uw terrein vrij is van gladheid. Dag en nacht.

Meer weten?
Wilt u weten hoe wij u kunnen bijstaan met gladheidsbestrijding? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en een scherpe offerte. Bel 06 – 546 52 065 of stuur ons een bericht.

Ontwerp en realisatie: Alice Lucas

Links    Leveringsvoorwaarden    Sitemap    Disclaimer