bullet Turn key tuinaanleg
bullet Tuinen spitten en egaliseren
bullet Grond aan- en afvoer
bullet Groen verwijderen en afvoeren
bullet Aanleg terrassen, opritten en paden
bullet Gazonaanleg
bullet Levering materialen
bullet Aanleg en onderhoud groot groen

 

Gazonaanleg

Grasvelden zijn er in verschillende uitvoeringen. Als siergazon in uw tuin, speelveld voor kinderen of sportveld bijvoorbeeld. Met gebruik van onze specifieke machines en de materialen van onze vaste leveranciers kunnen we allerlei grasvelden aanleggen. U heeft altijd een grasveld van goede kwaliteit, voor een scherpe prijs.

EssentiŽle basis
De aanleg van een goed gazon begint met het spitten en egaliseren van de grond. Zodra het grondwerk gereed is, strooien we de noodzakelijke kalk en meststoffen. Bij een groot terrein zaaien we het gras snel en efficiŽnt met een kleine trekker en zaaicombinatie.

Graszoden leggen     Maairand tussen terras en gazon
Graszoden leggen                                                 Maairand tussen terras en gazon

Direct resultaat
Vooral kleinere tuinen zijn geschikt voor het gebruik van graszoden. Graszoden geven direct een mooi resultaat, waardoor u snel van uw nieuwe gazon kunt profiteren. Ook is er minder risico op onkruid tussen het gras.

Strakke afwerking
Bij het gebruik van graszoden adviseren wij u een maairand aan te leggen. Dit is een mooie, strakke afwerking van tegels of stenen. Door de maairand behoudt het gazon zijn vorm en kunt u het egaal maaien. Zonder de maairand zou de maaier scheef gaan, waarna het gras aan de kant te kort wordt gemaaid.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de aanleg van uw gazon? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en een scherpe offerte. Bel 06 Ė 546 52 065 of stuur ons een bericht.

Ontwerp en realisatie: Alice Lucas

Links    Leveringsvoorwaarden    Sitemap    Disclaimer