bullet Turn key tuinaanleg
bullet Tuinen spitten en egaliseren
bullet Grond aan- en afvoer
bullet Groen verwijderen en afvoeren
bullet Aanleg terrassen, opritten en paden
bullet Gazonaanleg
bullet Levering materialen
bullet Aanleg en onderhoud groot groen

 

Aanleg terrassen, opritten en paden

Bij de aanleg van terrassen, opritten en paden is een stabiele ondergrond erg belangrijk. We zorgen altijd voor de juiste basis, met aangetrild vulzand of gestabiliseerd straatzand. Daarna gebruiken we kwalitatieve materialen, die we netjes afwerken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor bestrating met diverse soorten stenen, tegels in allerlei formaten of grindpaden. Vrijwel alles is mogelijk!

Het visitekaartje voor uw huis
Een oprit is de entree tot uw woning, waar u iedere dag gebruik van maakt. Daarom stellen we bij de aanleg van een oprit het eindresultaat als hoofdzaak. Nadat we de ondergrond hebben gestabiliseerd, zorgen we voor een vlakke toplaag en worden de klinkers gezaagd en gelegd. Uw oprit wordt met behulp van een afschotlaser perfect op afschot opgeleverd.

    
Grond verdichten met een trilplaat                          Oprit van betonnen elementen

Bestrating of tegels?
Naast bestrating kunt u kiezen voor een terras of pad van (natuurstenen) tegels. Zelfs grote tegels van 1 x 1 meter kunnen wij moeiteloos voor u leggen. Hiervoor gebruiken we een speciale vacuüm hefinstallatie aan de kraan, waarmee we de tegels loodrecht op hun plek leggen. Daarna vullen we de voegen met epoxyhars. Dit zorgt voor een mooie, luxe uitstraling en beschermt uw terras tegen vuil en onkruid.

    
Grote tegels leggen met vacuüm hefinstallatie         Grote tegels afgewisseld met waalstenen

Doordacht vanaf de planfase
Niet alleen de materiaalkeuze bepaalt het uiteindelijke resultaat van uw terras. Bij grotere terrassen is afwatering bijvoorbeeld belangrijk. U wilt tenslotte niet dat er waterplassen ontstaan. Wij kunnen uw terras op afschot leggen, maar ook een afvoerput of drainage aanleggen. Vraag naar de mogelijkheden voor uw tuin!

    
Tegels secuur zagen                                              Granieten tegels met afwerkrand en afvoerputje

Meer weten?
Wilt u meer weten over de aanleg van terrassen, opritten en paden? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en een scherpe offerte. Bel 06 – 546 52 065 of stuur ons een bericht.

Ontwerp en realisatie: Alice Lucas

Links    Leveringsvoorwaarden    Sitemap    Disclaimer